Svet
5218 ogledov

Skrajno dejanje zaradi dolgov

Dojenček
Neverjetno dejanje brezposelnih staršev zaradi prevelikih dolgov.

Nezaposlena Kitajca, starša deklice in dečka, sta se odločila za prodajo svojih otrok, s čimer naj bi poplačala svoje dolgove. Prodala sta jih v dve različni družini, poroča Daily Mail.

Svoja dvojčka, takrat stara le dva meseca, sta prodala za okrog osem tisoč evrov dvema družinama v sosednji regiji, oddaljeni okrog 800 kilometrov. Kupce sta našla preko aplikacije, podobne WhatsAppu.

Par, ki je kupil dečka, si je že osem let pred tem neuspešno prizadeval za spočetje lastnega otroka, ženska, ki je kupila deklico, pa je po razkritju zgodbe povedala, da je to storila zato, ker je bila osamljena, ko je njen sin odrastel in zapustil dom.

Policija je decembra lani dobila prijavo glede trgovanja z otroki; očeta so v okviru preiskave našli v enem izmed lokalnih karaoke barov, mamo pa v motelu. Par je priznal, da je prodal svoja otroka.

"Dolgovala sva veliko denarja, nisva imela prihodkov. Nisva si mogla niti sposodit novega denarja niti si privoščiti vzgojo otrok. Etično sem storil grozljivo stvar in pri tem prizadel sebe in druge ter izneveril svoja lastna otroka," je pri tem povedal oče.

"V resnici nisva imela nobene izbire. Vem, da je bilo najino dejanje napačno, po drugi strani pa otroka vsaj ne bosta trpela z nama," pa je po prijetju povedala mama.

Policija je očeta zadržala v priporu zaradi trgovine z otroki, otroka pa so oblasti vrnile biološki materi. 

Otrok na Kitajskem pri zdravniku Kitajska Svet Aretirali 802 osebi in rešili 181 otrok

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Pepe007 08:58 04.april 2019.

    Socialistični politični sistem na vrhu žal očitno ni jamstvo za neko minimalno dostojanstvo tistih pri dnu.

  • alen009 09:13 03.april 2019.

    Grozno v kaj vse življenje prisili človeka.