Svet
2 ogledov

Skrivnostnega dečka umorila mati

(Foto: Policija države Maine) Žurnal24 main
Policija v ameriški zvezni državi Maine je mamo šestletnega dečka, čigar truplo, zavito v odejo, so pred dnevi našli ob cesti, osumila umora druge stopnje.

Policisti so 42-letno Julianne McCrey, ki uradno živi v državi Teksas, aretirali v Massachusettsu. Osumljena je, da je prejšnji teden umorila šestletnega sina Camdena Piercea Hughesa.

Prvi rezultati obdukcije kažejo, da je bil vzrok smrti zadušitev. Vse pa kaže na to, da je bil deček umorjen. Policija iz Massachusettsa je sporočila, da je ženska na zaslišanju priznala, da je dala sinu prevelik odmerek sirupa proti kašlju in tako povzročila njegovo smrt.

Kot smo že poročali, so dečkovo truplo našli ob cesti blizu meje z državo New Hampshire. Policija pa je več dni iskala njegove sorodnike, saj ga nihče ni pogrešal.

Dečka je nato prepoznal Teksašan Christian von Atzigen, dolgoletni prijatelj McCreyeve. "Julie je bila dobra oseba. Če bi me vprašali, ali bi bila zmožna sinu skriviti samo las, bi rekel, da nikoli," je ves pretresen za ameriško tiskovno agencijo AP dejal moški. "Zelo rada ga je imela."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.