Svet
11836 ogledov

Šla na operacijo ledvičnih kamnov, ostala brez nog in rok

Cindy Mullins Gofundme.com
Za 41-letno Cindy Mullins se je zdravljenje ledvičnih kamnov končalo z amputacijo nog.

"Vesela sem, da sem živa," je Cindy Mullins po operaciji povedala za televizijo WLEX. Čeprav je njeno zdravljenje zavilo v povsem nepričakovano smer, poudarja, da je pomembno to, da lahko čas preživlja s svojima otrokoma, možem in družin. "Takšne karte sem dobila in s temi bom igrala. To so zdaj obrobne stvari," je dejala. 

Mullins je imela v tednih pred božičem težave z ledvičnimi kamni. Kljub zdravljenju je prišlo do okužbe, zaradi katere se je razvila sepsa. Morali so jo hospitalizirati. Več dni je bila v umetni komi, ko so se zdravniki borili za njeno življenje. Ko se je zbudila iz umetne kome, so ji povedali, da je bila potrebna amputacija nog. A tu se slabe novice še niso končale. 

Zdravniki so ji povedali, da bodo morali amputirati tudi obe roki, saj se je okužba razširila. "Nogi so mi odrezali pod koleni, zelo verjetno bodo morali odrezati obe roki pod komolcema," je ukrepe, potrebne za to, da ji rešijo življenje, opisala Cindy Mullins. 

Družini Mullins se je življenje postavilo na glavo. Cindy ima z možem DJ dva sinova, stara 12 in 7 let. Zaradi potrebnih amputacij bo morala končati tudi s svojim delom medicinske sestre. Zdaj se pripravlja na daljše obdobje rehabilitacije, fizioterapije in privajanje na uporabo protetike. 

Presenečena je nad odzivom ljudi. "V nekem trenutku je bilo v čakalnici 40 ljudi, se mi zdi," je o dogajanju v bolnišnici povedala Cindy Mullins. "Klici, sporočila, molitve in stvari, ki so jih ljudje poslali, drobne besede spodbude – ne morem dojeti, da ljudje to počnejo zame," je še dejala. 

O svoji izkušnji se je odločila spregovoriti, da bi ljudi spodbudila, da "upočasnijo" tempo, ki ga narekuje življenje. "Cenite stvari okoli sebe, še posebej družino," je povedala in dodala, da ni nič narobe, če dovolite drugim, da skrbijo za vas. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • bobubob 10:32 07.januar 2024.

    Okužba, vzgojena in trenirana v zdravstvu. Kljub obilici antibiotikov Narave ne morejo premagati z lastnim omejenim znanjem in prevečkrat tudi z ignorantskim pristopom do problema. Namesto da bi se učili, skušajo igrati vlogo Boga. Niti škandalozni 'boj proti virusu' jih ...prikaži več ni naučil prav nič. No, morda so se naučili edinole to, da jim plebs verjame ne glede na to, kaj z njim počnejo. In to bodo izkoristili. Fizer je dokončno kupil (mastno preplačal) Seagen in že ve, zakaj. Plebs pač ne.

  • Kmodri_ 18:06 04.januar 2024.

    Oh, Amerika ni sploh in oh! To verjamejo samo tisti, ki gledajo filme! Moraš biti tam. In vidiš od sijajnih dosežkov do take bede, da se ti življenje v Rusiji zdi znosno!

  • Idioti 16:16 04.januar 2024.

    Jaz bi pa prej rekel , ker je medicinska sestra , da je niso testirali na mrso al pa jo je dobila v bolnici !