Svet
19 ogledov

Šla po kruh, na glavo dobila strop

Pekarna
1/2
Robert Anic/PIXSELL
Na 51-letno Zagrebčanko se je v ponedeljek zrušil strop zasebne pekarne v zahodnem delu hrvaške prestolnice, medtem ko je kupovala kruh.

Nesrečno žensko so s hudimi poškodbami hrbtenice prepeljali v bolnišnico, je potrdila danes zagrebška policija. Preden so pred dobrim letom odprli pekarno, je bil v istem prostoru gostinski lokal.

Zagrebčanko so obdržali na zdravljenju na travmatološki kliniki, kjer so ugotovili, da ima zlomljena dva vretenca.

Rešili so jo mimoidoči

Kot so povedale priče, se je strop nenadoma zrušil na žensko. Izpod ruševin so jo rešili mimoidoči, ki so o nesreči obvestili njeno družino. Soprog 51-letnice je izjavil, da se lastnik pekarne družini ni oglasil.

"Še dobro, da je preživela"

Tudi Jutarnji list je na svoji spletni strani poročal, da lastnik ni bil pripravljen na pogovor. Časnik dodaja, da ni znano, kakšne sankcije bodo uvedli proti njemu.

Je pa za omenjeni časnik spregovoril mož poškodovane, ki je zaradi dogodka še vedno v šoku: "Še dobro, da je ostala živa. Povedali so mi, da je nanjo padlo toliko ruševin, da so ženskam, ki so jo poskušale rešiti, morali pomagati tudi moški," je povedal in dodal, da žena v bolnišnici trpi hude bolečine, najbolj pa jo skrbi, da bo izgubila službo, v katero se je odpravljala po obisku pekarne.

Poleg policije so kraj dogodka obiskale tudi pristojne inšpekcije.

Komentarjev 2
  • JohnSmith30699 07:28 29.maj 2013.

    še en grammar fašist...zalete se nekam s tem popravki, slovenščina je pač fuknen jezik nimaš kej

  • Tine Bradač 18:55 28.maj 2013.

    T.K., vretence je sredjega spola, torej dve vretenci.