Svet
2 ogledov

Slavje se je končalo tragično

Raymond Wilhite, ki je v streljanju izgubil hčer Tiffany, se pogovarja z novinar Žurnal24 main
V streljanju v ZDA v neki restavraciji so umrli štirje ljudje, štiri osebe so ranjene. Policija še vedno išče storilca.

Dogodek se je zgodil v Buffalu v zvezni državi New York okoli pol treh zjutraj po lokalnem času. Med mrtvimi so trije moški in ženska, njihova identiteta še ni znana. Eden od ranjenih je v resnem stanju.  Policija se še vedno nahaja na kraju dogodka, kjer iščejo morebitne dokaze, ki bi privedli do storilcev. Tamkajšnji šef policije Dennis Richards je povedal, da je število slednjih zaenkrat neznano.

Ameriška televizija WKBW je poročala, da je do streljanja prišlo po pretepu na ulici, v katerem naj bi sodelovali udeleženci zabave, ki se je odvijala v restavraciji City Grill. Šlo naj bi za predporočno slavje, policija pa nima nobenih podatkov, da bi v streljanju sodeloval kdo od udeležencev zabave. "Izvedeti moramo, kaj se je zgodilo na zabavi in ali je bil to vzrok za streljanje na ulici," je povedal Richards.

Očividci so povedali, da se je pretep iz restavracije preselil na ulico, kjer so odjeknili streli. Na prizorišče je prispelo okoli 50 reševalnih vozil. 35-letni Tommy Dates je povedal, da se je s prijatelji družil v baru omenjene restavracije, ko je opazil, da so gostje začeli zapuščati zabavo.

"Čez nekaj minut so pritekli v restavracijo, kjer je zavladala prava panika. Ljudje so bili vznemirjeni in se prebijali skozi vrata. Nihče ne ve kaj se je zgodilo," je še povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.