Svet
20 ogledov

Slepi rančar rešil najstnico

Kavboj Shutterstock
Slep lastnik ranča v Koloradu je rešil svojo delavko, ki je padla s konja in ni mogla hoditi. Sledil je njenim klicem na pomoč in jo nato celo odnesel v hišo.

Morgan Trujillo je odjahala na pašnik, da bi poskrbela za krave, vendar jo je na poti do pašnika konj vrgel iz sedla. Sedemnajstletnica, ki je pomagala slepemu lastniku ranča Keithu Dayu pri oskrbi živali, ni mogla hoditi, niti povezano govoriti, saj ji je počila lobanja, zato je le nepovezano kričala.

Na ranču je bil v tistem trenutku le Day. Ko je zaslišal njene krike, jim je sledil, pri čemer pa ga je oviralo vreme. Veter je nato vendarle zapihal v njegovi smeri, da je lahko natančno določil, od kod prihajajo kriki, in prišel je do Morgan. Nato pa je ugotovil, da telefon nima signala, zato je bila pred njim še težja naloga – Morgan odnesti v hišo. Vzel jo je v naročje in se s pomočjo ograje orientiral, kje je, poroča Daily Mail. Neverjetni podvig je uspel – Day je Morgan prinesel do hiše in poklical reševalce.

Morgan ima zdaj le še težave z glavoboli, ki pa bodo minili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.