Svet
24 ogledov

Sliko umora in priznanje objavil kar na Facebooku

Derek Medina
1/2
Facebook
Ker naj bi bil žrtev zlorabljanja, je ženo ustrelil, nato pa vse skupaj objavil na družabnem omrežju.

Enaintridesetletni Derek Medina je svoje prijatelje na Facebooku šokiral z nenavadno objavo. Objavil je namreč krvavo truplo svoje žene na kuhinjskih tleh in priznal, da jo je ubil. Zraven je bilo pripisano sporočilo: "Žena me je pretepala in ne bom več prenašal njenega zlorabljanja. Zato sem naredil, kar sem naredil. Upam, da me razumete. Odhajam v zapor ali na smrtno obsodbo, ker sem ubil svojo ženo."

Po objavi se je odpravil na policijsko postajo in dejanje priznal. Povedal je, da sta se sprla, da mu je grozila z nožem, on pa je imel pri sebi pištolo. Ko mu je zagrozila, da ga bo zapustila, jo je ustrelil.

Policisti so odhiteli na dom, kjer so našli mrtvo 26-letno žensko. V hiši je bila tudi desetletna hčerka, za katero pa ni znano, ali je bila priča umoru.

Derekov profil na Facebooku je že zaprt, fotografija umora pa je bila na spletu kar pet ur, preden so jo umaknili. Zdaj se je na Facebooku pojavil lažen profil Dereka Medine, pod katerim so zapisane številne obtožbe, neznanec pa v njegovem imenu pojasnjuje, kaj se je zgodilo.

 

Komentarjev 2
  • nanisimi 08:28 10.avgust 2013.

    Če ga je pretepala, bi lahko bil vesel da ga bo zapustila ali pač?

  • iravadi 09:51 09.avgust 2013.

    Seveda, slučajno je imel pri sebi pištolo, pa jo je kar ustrelil...