Svet
29698 ogledov

Slovenci razdejali sobe, kjer so spali

Novo leto Profimedia
Bosanski mediji so se razpisali o divjanju slovenskih turistov v Banja Luki.

Bosanski mediji poročajo o skupini slovenskih turistov, ki je po novoletnem slavju v študentskem domu "Nikola Tesla" v Banjaluki pustila pravo razdejanje.

Po pisanju Nezavisnih Novin so bili nameščeni v komercialnih sobah najnovejšega dela študentskega kampusa, ki oddaja sobe tudi turistom. Nad njihovim obnašanjem so se pritožili študenti, ki bivajo v študentskem domu.

"To je sramotno, " je povedal eden izmed njih. "T reba jim je povedati, da ne morejo delati, kar hočejo. " Dodal je, da so nabijali glasno glasbo ter vso noč kričali " kot živali" . Uničevanje inventarja v študentskem domu naj bi preseglo vse meje.

Po pripovedovanju nekaterih pa naj bi prišlo tudi do pretepa med njimi in študenti, ki sicer bivajo v domu. " Bil sem doma, a me je dekle, ki je čez praznike ostala v domu, večkrat dnevno poklicala in tožila, kako jih motijo, loputajo z vrati in lumpajo ves dan ," je povedal drugi.

Nezavisne novine so objavile tudi fotografijo razdejanja.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 17
  • Žurnalček 20:40 04.januar 2018.

    Simeone , sam si vse rekel , o sebi namreč . Slovenština ti ne ide dobr !

  • ElPatron 19:27 03.januar 2018.

    Tudi sam sem bil v B.L. v hotelu Cezar. Letos je bilo v B.L. na ulicah slišati samo slovenščino ker je bilo ogromno Slovencev tam za ny. Mi smo žurali itd itd brez vsakih problemov s komer koli, v hotelu ...prikaži več ki je porihtan in na nivoju smo bili glasni nismo pa vandalirali in nismo imeli nobenega problema z nikomer. Je pa dejstvo da domačini (moški) izgubijo razum glavo in še kaj ko se začneš pogovarjat z domačinkami čiprav niso njihove punce ... in v tem primeru se ni za igrat...

  • stary1 17:39 03.januar 2018.

    Sigurno su bili Damjan in Jure