Svet
29783 ogledov

Slovenci razdejali sobe, kjer so spali

Novo leto
Bosanski mediji so se razpisali o divjanju slovenskih turistov v Banja Luki.

Bosanski mediji poročajo o skupini slovenskih turistov, ki je po novoletnem slavju v študentskem domu "Nikola Tesla" v Banjaluki pustila pravo razdejanje.

Po pisanju Nezavisnih Novin so bili nameščeni v komercialnih sobah najnovejšega dela študentskega kampusa, ki oddaja sobe tudi turistom. Nad njihovim obnašanjem so se pritožili študenti, ki bivajo v študentskem domu. 

"To je sramotno," je povedal eden izmed njih. "Treba jim je povedati, da ne morejo delati, kar hočejo." Dodal je, da so nabijali glasno glasbo ter vso noč kričali "kot živali". Uničevanje inventarja v študentskem domu naj bi preseglo vse meje. 

Po pripovedovanju nekaterih pa naj bi prišlo tudi do pretepa med njimi in študenti, ki sicer bivajo v domu. "Bil sem doma, a me je dekle, ki je čez praznike ostala v domu, večkrat dnevno poklicala in tožila, kako jih motijo, loputajo z vrati in lumpajo ves dan," je povedal drugi. 

Nezavisne novine so objavile tudi fotografijo razdejanja. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 17
  • Žurnalček 20:40 04.januar 2018.

    Simeone , sam si vse rekel , o sebi namreč . Slovenština ti ne ide dobr !

  • ElPatron 19:27 03.januar 2018.

    Tudi sam sem bil v B.L. v hotelu Cezar. Letos je bilo v B.L. na ulicah slišati samo slovenščino ker je bilo ogromno Slovencev tam za ny. Mi smo žurali itd itd brez vsakih problemov s komer koli, v hotelu ...prikaži več ki je porihtan in na nivoju smo bili glasni nismo pa vandalirali in nismo imeli nobenega problema z nikomer. Je pa dejstvo da domačini (moški) izgubijo razum glavo in še kaj ko se začneš pogovarjat z domačinkami čiprav niso njihove punce ... in v tem primeru se ni za igrat...

  • stary1 17:39 03.januar 2018.

    Sigurno su bili Damjan in Jure