Svet
4974 ogledov

Slovenec snemal gole otroke

Otroci na plaži
62-letnega slovenskega državljana obravnava hrvaška policija.

Istrski policisti so v začetku tedna obravnavali 62-letnega slovenskega državljana, ki naj bi pri bazenu pri kampu v kraju Červar Porat v nedeljo z mobitelom snemal gole otroke med igro ob bazenu. Poreški policisti so 62-letnika po končani preiskavi zaradi suma kaznivega dejanja izkoriščanja otrok za pornografijo ovadili, pišejo Primorske novice.

Policisti so 62-letnika v ponedeljek predali priporniškemu nadzorniku istrske policijske uprave.

Prejšnji mesec so policisti v hrvaški Istri obravnavali še dva podobna primera. Sredi meseca se je v priporu znašel 59-letni državljan Velike Britanije, ki je na nudistični plaži snemal otroke in mladoletnike, nato pa posnetke prenesel na svoj prenosni računalnik. Nekaj dni kasneje je otroke na plaži v Valbandonu snemal tudi 36-letni nemški državljan, kar sta opazila policista, ki takrat sicer nista bila v službi, in ga aretirala, še pišejo Primorske novice.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 09:33 02.avgust 2017.

    Saj snemajo tudi po supermarketih, in igriščih. Ker pač nekatere vzburjajo že kratka oblačila. Ali pa kasneje potem naložijo to na računalnik in programsko odstranijo obleke. In kaj zdej? Maš cel kup bolnih ljudi. Tudi ženske, ki snemajo postavne moške ...prikaži več po ulicah / parkih, in obratno - pa se potem samozadovoljujejo na slikicah ali posnetkih.