Svet
1218 ogledov

Slovenka in Hrvat norela po avtocesti

vožnja zaviranje
Z neprimerno vožnjo bi skorajda povzročila nesrečo.

Neljubi dogodek se je zgodil na avtocesti, v bliini kraja Bernau am Chiemsee, poroča heimatzeitung.de. 44-letni Hrvat za volanom porsche cayenna je na avtocesti dohitel 29-letno Avstrijko. Slednja je bila na prehitevalnem pasu, ker je prehitevala tovornjak. 

Voznik porscheja se je avtomobilu pred seboj zelo približal. Avstrijka v vzvratnem ogledalu ni videla ne njegove registrske tablice ne luči. Ko je prehitela tovornjak, se je umaknila nazaj na vozni pas. 

Ko se je vrnila na vozni pas, je voznik porscheja hitro zapeljal pred njeno vozilo in stopil na zavoro. Voznica je zavirala in zavila levo, da bi se izognila trčenju. Voznik porscheja je nato spet zapeljal na prehitevalni pas in odpeljal naprej. 

Zgodba pa se tukaj ne konča. Ko se je 29-letna Avstrijka skupaj s sopotnico ustavila na avtocestnem postajališču, se je srečala s prej omenjenim voznikom in njegovo sopotnico. Oba sta pristopila do voznice, sopotnica 44-letnega Hrvata - kot poroča omenjeni portal, gre za 39-letno Slovenko - je verbalno napadla voznico. Povod za napad naj bi bilo obnašanje na cesti. 

Avstrijki sta se odločili, da imata dovolj in sta dogodek prijavili na najbližji policijski postaji. Policisti so Hrvata in Slovenko izsledili. Kaznovali so ju zaradi nevarne vožnje in zaradi neprimernega vedenja. Obenem so pozvali morebitne priče, da se javijo in tako pomagajo pri razjasnitvi dogodka. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.