Svet
19903 ogledov

Slovenka izzvala tragično nesrečo na Hrvaškem, ki je terjala eno žrtev

hrvaška policija
Hrvaški portali poročajo o nesreči, do katere je prišlo danes zjutraj.

Med vozilom hraških in slovenskih registracij je počilo na državni cesti v mestu Starigrad pri Senju, poročajo hrvaški portali. 

63-letna Slovenka, ki je vozila iz smeri Senja proti Zadru, je zapeljala preveč na sredino ceste in pri tem čelno trčila v vozilo, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljal 67-letni voznik. 

Prišlo je do silovitega trčenja, v katerem se je sopotnica v vozilu hrvaškega voznika tako hudo poškodovala, da je na mestu nesreče poškodbam podlegla. 

Slovenska voznica je utrpela lažje poškodbe, zaradi povzročitve prometne nesreče zoper njo poteka policijska preiskava. 

Reševalno vozilo Promet Slovenija 20-letniku žal ni bilo več pomoči, 19-letnica v bolnišnici

dezurniv@styria-media.si

Komentarjev 7
  • danica5 20:16 30.avgust 2022.

    Samo to bom napisala, ne imejte se da se vam ne more zgoditi nesreča. Sekunda je dovolj, da pride do nje. Raje se vzdrzite takih nesramnih komentarjev. Lahko ste jutri vi na tem.

  • Janez 06:55 30.avgust 2022.

    Problem je v tem, da mnogo ljudi počne med vožnjo vse drugo samo ni prisotna , skoncentrirana na vožnjo kot. npr. telefoniranje med vožnjo, ogledovanje širše okolice, vpliv drog in pijače itd. Vožnja avtomobila bi morala biti odgovorno dejanje.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:10 29.avgust 2022.

    Folk je vedno bolj kaskadersko razpoložen na cestah. Sploh Slovenci mislimo, da smo vsi po vrsti najboljši šoferji, pa je ravno kontra.