Svet
11231 ogledov

Slovenski kuhar spolno nadlegoval malo Poljakinjo

Avtokampi na Hrvaškem Avtokampi.si Fotografija je simbolična.
Proti 31-letnemu Domžalčanu je občinsko državno odvetništvo v Dubrovniku včeraj vložilo obtožnico.

V enem od avtokampov v Orebiću na polotoku Pelješac, kjer je sedemletna Poljakinja preživljala počitnice s svojimi starši, se je z delom družine nastanil tudi 31-letnik, kot je poročal Dubrovački vjesnik, kuhar iz Domžal.

Deklici naj bi sledil na stranišče in se tam pred njo samozadovoljeval. Zalotila ga je njena mama in ga nemudoma prijavila upravi avtokampa, ta pa policiji. Na zaslišanju je menda malo manjkalo, da bi s kuharjem fizično obračunali njegovi svojci.

Preiskovalni sodnik je zanj odredil 30-dnevni pripor zaradi begosumnosti in nevarnosti, da bi dejanje ponovil. Osumljenec je bil namreč zavoljo kaznivih dejanj zoper spolno nedotakljivost že obravnavan in menda tudi obsojen v Sloveniji.

Občinsko državno odvetništvo v Dubrovniku pa je včeraj obvestilo tamkajšnjega preiskovalnega sodnika, da so zoper slovenskega državljana vložili obtožnico zaradi "kaznivega dejanja zadovoljevanja pohote nad otrokom, mlajšim od 15 let". Grozijo mu tri leta zapora. Kdaj se bo začelo sojenje, ni mogoče napovedati, ker na Hrvaškem že dober mesec dni stavkajo pravosodni uslužbenci.

Komentarjev 8
  • Idioti 11:02 16.julij 2023.

    Dva prekrška , tretjič kemična kastracija .

  • johan 22:33 12.julij 2023.

    Raje to kot pa pedofilija in da jo nategne. Tukaj je samo videla njegov penis in možen izliv.

  • Avatar jate
    jate 21:05 12.julij 2023.

    ga ni sodišča,ki bi sodilo,da se moji punčki kaj takega bog ne daj zgodi...glede na to da ne objavljajo slike in podatke od teh prokletih pedofilov...vcasih se sprasujem da je kak tak vmesan celo v nasem sodstvu,sicer bi takoj spremenili ...prikaži veči zakonodajo za zascito najsibkejsih,to so otroci in živali.