Svet
16 ogledov

Slovenski zet nima šans

Donald Trump (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Po mnenju republikanskega kolega milijarder Donald Trump nima prav nobenih možnosti, da bi se prihodnje leto usedel na predsedniški stolček.

 

Andrew Lamar Alexander, ki je v predsedniški bitki sodeloval že dvakrat – leta 1996 in 2000, obakrat neuspešno –, je prepričan, da je navdušenje nad Trumpom kot predsedniškim kandidatom le trenutna muha, ki so jo podžgali mediji, poroča Daily News.

"To pove več o medijih kot o Trumpu," je navdušenje nad njim komentiral Alexander. "Vedno se najde nekdo, kot je Trump, ki kandidira, vendar nima nobene možnosti za zmago, je pa zelo znan. Morda je dober pri poslu, vendar nikoli ne bo predsednik."

Bogataš, ki je poročen s slovenske gore listom Melanijo Knavs, predsedniške kandidature uradno še ni napovedal, je pa potrdil, da o tem razmišlja. Američani bodo imeli predsedniške volitve prihodnje leto, za še en mandat se bo potegoval sedanji predsednik Barack Obama.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.