Svet
11 ogledov

"Služba me je stala 200 milijonov"

Njegova zapuščina Kaliforniji so ogromni dolgovi in visoka stopnja brezposelnost Žurnal24 main
Nekdanji kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger je izračunal, da bi v času dveh mandatov lahko posnel goro filmov, ki bi mu prinesli najmanj 200 milijonov dolarjev.

"Mesto guvernerja me je stalo najmanj 200 milijonov dolarjev. No, da ne bo pomote, vredno je bilo vsakega centa," je v intervjuju za avstrijski časnik Krone dejal 63-letni Arnold Schwarzenegger. Akcijski junak je izračunal, da bi osupljivo vsoto zaslužil, če bi se v času dveh mandatov posvečal snemanju filmov.

Nekdanji guverner je obenem priznal, da je njegova politična kariera največjo škodo naredila njegovi družini. "Otroci so jokali vsakič, ko sem zapuščal dom v Los Angelesu. Čez teden sem moral biti v Sacramentu, prestolnici Kalifornije. Domov sem se vračal konec tedna," dodaja.

"Otroci in soproga so mi dejali, da sovražijo noje delo. To mi je zlomilo srce. Veliko bom moral nadoknaditi,"
je še poudaril Schwarzenegger, ki je mesto guvernerja zasedal vse od leta 2003. Njegova zapuščina Kaliforniji so ogromni dolgovi in visoka stopnja brezposelnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.