Svet
14 ogledov

Smarte prevračajo kot za šalo

Našli več vozil, prevrnjenih na bok ali prtljažnik.


V San Franciscu je nekdo na piko vzel avtomobile znamke Smart. Policija je v četrti Bernhal Heights našla več vozil izključno omenjene znamke prevrnjenih na bok ali prtljažnik. Samo s torka na sredo so zabeležili štiri takšne primere.

Kot poročajo ameriški mediji, še ni znano, ali gre za potegavščino ali izraz nezadovoljstva zaradi razkola med tehničnimi delavci Silicijeve doline, ki naj bi bili krivi za naraščanje življenjskih stroškov v San Franciscu, in preostalimi prebivalci.

Tiskovni predstavnik policije Gordon Shyy je dejal, da motiv prevračanja avtomobilov ni znan ter da so osumljenci še na prostosti. "Brez osumljencev je o motivu težko govoriti," je povedal za AP.

Ena od prič je videla skupino do osmih ljudi z jopicami s kapuco, ki so stali okoli avtomobilov. "Videti je bilo, da nimajo dobrega namena," je povedala za NBC.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 12:31 10.april 2014.

    Bolj fuknjenega komentarja pa že dolgo ni bilo na tehleh straneh. Ker bo Revoz izdeloval Smarte , je tole vaš kretenizem, super reklama za slovenska delovna mesta. Imajo vaši in tudi druga piskarala , kaj bolj pametnega kot je tole ...prikaži veče i ali kdaj prej premislijo ali je tak incident za objavo-reklamo barabam - kot ne. Na bok se da obrniti vsak avto , pa ne samo na bok , lahko se ga tudi obrne v kontra smer , kar je hec , ko gledaš voznika , ko pride po avto.

  • 4krogci 09:43 10.april 2014.

    "Našli več vozil, prevrnjenih na bok ali prtljažnik." to mišljeno kot na bok ali streho - pritljažnik za robo - ali imate to z pritljažnikom kaj drugega v mislih? Logično da so smarte obračal če pa drugih nemorejo ker so pretežki haha