Svet
6 ogledov

Smrt ji ne bo vzela mame

Britanka se je odločila, da hčerka le ne bo odraščala povsem brez mame. Fotograf Žurnal24 main
Mlada britanska mamica, ki boleha za neozdravljivim rakom, je hčerki vnaprej posnela rojstnodnevna sporočila in življenjske nasvete.

Britanska 25-letnica Katrina Hobbs se zaveda, da bo morala njena zdaj triletna hčerka odrasti brez mame. Zato se je odločila, da bo materinske nasvete hčerki pripravila vnaprej, poroča Daily Telegraph.

Za hčerko Ello je pripravila rojstnodnevne voščilnice, čestitke ob opravljenih izpitih, njeni zaroki, poroki, prvem stanovanju, rojstvu prvega otroka. Za vsak rojstni dan ji je posnela petminutno videosporočilo.

"Zavedam se, da ji bo ob odraščanju kdaj hudo in da se bo soočala s težavami," je povedala Hobbsova, ki upa, da bodo hčerki pomagali njeni vnaprej posneti nasveti.

Rak ji je že vzel sina
Hobbsova je po pisanju Telegrapha ena od štirih ljudi na svetu, ki boleha za redko vrsto raka, ki ji je v pljučih povzročil 12 tumorjev. Zdravila ni, zdravniki pa ne vedo, koliko časa bo še živela.

Raka so ji odkrili med nosečnostjo, zato so morali porod sina sprožili predčasno. Po rojstvu je zato umrl, Hobbsova pa pravi, da jo je njegova smrt bolj prizadela kot njena bolezen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.