Svet
334 ogledov

Smrt na Krku, družina ujeta v avtomobilu

Neurje na Hrvaškem 24sata
S Hrvaške poročajo o hudem neurju, ki je terjalo eno smrtno žrtev.

V nesreči na morju, ki se je zgodila v nedeljo okoli 18.45 ure pred avtokampom Pušća na otoku Krk je umrl 65-letni moški iz Reke.

Nesreča se je zgodila zaradi močnega dežja in neurja, ki je prevrnilo ladjo s kabino, pri čemer je po poročanju 24sata umrla ena oseba. Druga oseba, ki je bila v tem času na ladji, se je uspela rešiti. 

Iz avtomobila so jih rešili gasilci

Neurje je včeraj prizadelo Istro, poruvalo je drevesa, ki so zmečkala več avtomobilov. V enem od njih je v Poreču ustala ujeta družina, ki so jo iz vozila po navedbah Istrameta morali izvleči gasilci. 

Neurje je divjalo tudi v Zagrebu, kjer poročajo o debeli toči, pa tudi v Sloveniji in sosednji Italiji.

Neurje je divjalo tudi v Sloveniji in sosednji Italiji.

PREBERITE ŠE: 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • MihaPu 19:20 26.junij 2017.

    Kr rinte dol, naj vam vzamejo vse eurcke in naj vam potem potiho v sebi rečejo "slovenska govna" in tako naprej. Za moje pojme niste normalni, ker jim delate promet. Morali bi občutiti kaj to pomeni za njih in njihovo ...prikaži več gospodarstvo, ko se delajo nekakšne frajerčke in kradejo naše zadeve ter ne popuščajo pri morju, ki je naše skupaj z ISTRO.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:48 26.junij 2017.

    Popušili po moje ne bomo,ampak ustaši ne bodo jebal 5% razsodbe,une pizde v Bruslju so pa itak že vsi podkupljen z nepremičninami v ustašlandu in bodo modro tiho?Tole z nepremičninami velja tut za našo levo,srednjo in desno golazen!

  • Alen Jazbec 11:33 26.junij 2017.

    Komaj čakam sodbo arbitražnega sodišča. Videlo se bo kako je EU ena družina, videlo se bo kako bo (če sploh bo kdo) potegnil z nami, ki bomo spoštovali odločitev srbitrov. Kmalu bo jasno kakšna korupcija vlada v EU. Danes imajo ...prikaži več vsi polne gobce, in pravijo kako je treba sodbe Evropskih sodišč spoštovati, ko bo čas za usekat po miszi in dat golazni kockasti jasno vedeti, da naj spoštujejo sodbo ali bodo plačali desetmiljonske odškodnine, se bodo pizde potuhnile in to je to. Tako bo, verjemite, to bo epilog tega, ostali bomo sami!!!!!!