Svet
13878 ogledov

Snemal, kako vozijo 200 na uro, nekaj sekund zatem sta bila mrtva

Youtube
V tragediji sta umrla dva 21-letnika.

V noči z nedelje na ponedeljek okrog pol treh zjutraj se je v mestu Đurđevik blizu Tuzle zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta se ubila dva 21-letnika, Ahmed in Enes Muratović, poroča tuzlanski.ba.

Enes, ki je vozil, je zaradi prevelike histrosti izgubil nadzor nad avtomobilom, ki je prebil betonsko ograjo na dvorišču in se zaletel v hišo.

Ahmed naj bi samo nekaj trenutkov pred nesrečo na svojem Instagram profilu objavil posnetek, iz katerega je razvidno, da so na mokri cesti vozili več kot dvesto kilometrov na uro.

Trupli 21-letnikov so morali iz avtomobila rešiti s tehničnim posegom in jima niso mogli več pomagati. Na zadnjem sedežu je sedel še 16-letnik, ki so ga odpeljali v bolnišnico, njegovo stanje naj bi bilo stabilno.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • zdrej 14:06 29.december 2017.

    Zagovorniki povišanja omejitev hitrosti, zamislite se nad tem in takimi dogodki. Čeprav je mogoče posnetek bil res objavljen nekaj časa pred nesrečo, vendar ni tako napačno povezati, da je dejavnik posledic tiste nesreče tudi hitrost. In to tisti, ki je ...prikaži večje kriv za smrti in poškodbe. Niso prvi in žal tudi ne zadnji. Njim izboljšane lastnosti avta niso kaj dosti pomagale. Je se za zamislit, če voziš na tak način (prehitro).

  • kapibara1 12:17 06.december 2017.

    Sreča, da nista še koga drugega s seboj vzela !!

  • NeAnonimni 09:04 06.december 2017.

    Kaj a so bli sami bratje notr?