Svet
12 ogledov

So ga zabavale tudi mladoletnice?

Silvio Berlusconi (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Berlusconi se je znašel v novi aferi. Vsebuje vse ključne elemente: zabave, vile, prostitutke. Tokrat še nekoliko huje: nekatera dekleta naj bi bila mladoletna.

Odgovorni urednik TV dnevnika TG4 Emilio Fede in znani menedžer televizijskih zvezdnikov Leleo Mori naj bi z obljubami o plačilu mlada dekleta vabila k italijanskemu premierju Silviju Berlusconiju.

Med njimi pa naj bi bila tudi komaj 17-letna Maročanka, ki je lansko pomlad večkrat obiskala Berlusconijevo vilo v Milanu. Od Berlusconija naj bi dobila več dragih daril, vendar naj do spolnih stikov ne bi prišlo, navaja Corriere della Sera.

Berlusconi pa že ne
Tožilstvo sicer Berlusconija ne preiskuje, je pa kljub temu v središču afere. Ena je izbruhnila že lani: neka dijakinja naj bi bila Berlusconijeva ljubica. Premier ji je za 18. rojstni dan kupil šest tisoč evrov vredno diamantno ogrlico, ona pa ga je klicala "papi". To je bila kaplja čez rob za njegovo ženo Veronico Lario, ki je takrat Berlusconija označila za "bolnega človeka" in zahtevala ločitev.

Naslednja je strasti razvnela prostitutka Patrizia D'Addaria. Trdi, da je za udeležbo na dveh Berlusconijevih zabavah prejela po tisoč evrov, enkrat pa naj bi premierju nudila spolne storitve.

Berlusconi je zanikal, da bi ženski kdajkoli plačal za slednje.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.