Svet
9 ogledov

So za pokol prijeli pravega Jamesa Holmesa?

James Holmes Printscrn You tube
Bledih lic in oranžnih las je človek, ki je sedel na zatožni klopi v Aurori. Toda, ali so policisti prijeli pravega? Po mnenju ljubiteljev teorije zarote se James Holmes s fotografij in Holmes na zatožni klopi močno razlikujeta.

V ameriških medijih se je pojavila primerjava dveh fotografij Jamesa Holmesa, ki je obtožen masakra v Aurori. Ljubitelji teorije zarote menijo, da je policija prijela napačnega človeka. To pa naj bi bilo razvidno predvsem iz razlike v obliki nosu in velikosti ušes. Kaj pa menite vi?

Naj vas spomnimo

Holmes je 20. julija zgodaj zjutraj prišel na premiero najnovejšega filma o Batmanu v Aurori pri Denverju in začel streljati okoli sebe. Ujeli so ga na parkirišču pred kinodvorano, kjer je policistom povedal, da je miniral svoje stanovanje. Od aretacije dalje je v samici, v ZDA pa se je vnela nova razprava o razširjenosti orožja in nasilju.

 

Komentarjev 1
  • JackD 22:08 01.avgust 2012.

    Ujeli so ga na kraju zločina, kjer jim je povedal, da je miniral svoje stanovanje? Če niso ujeli nekega nedolžnega Jamesa Holmesa, ki se je po čudnem naključju znašel pred kinodvorano in je pred tem miniral svoje stanovanje (prav tako ...prikaži več kot je to storil tisti pravi James Holmes- morilec, za katerega so tega novega zamenjali) in ki je neverjetno podoben morilcu Jamesu Holmesu, ne vem, kje ljudje tu vidijo zaroto. Ujeli so ga na kraju zločina in jim je vse priznal. Kakšna zarota, ljudje božji?