Svet
23 ogledov

Šokantna fotografija Islamske države

Otrok ob obglavljeni glavi
1/2
Reševalni pas/Twitter
Na socialnih omrežjih je zaokrožila šokantna fotografija majhnega otroka, ki brca obglavljeno glavo mrtvega vojaka v Siriji, medtem ko se njegov oče pri tem zadovoljno smeji.

Otrokov oče naj bi bil po predvidevanjih pripadnik Islamske države. Fotografija se je na socialnih omrežjih pojavila nekaj dni po tem, ko je skupina sirskih aktivistov objavila nič manj šokantno fotografijo obglavljenega trupla, okrog katerega so zbrani otroci. V Islamski državi naj bi otroke namerno izpostavljali takšnim prizorom.

Nov množičen poboj

Džihadisti Islamske države so medtem včeraj usmrtili 67 pripadnikov provladnega sunitskega plemena v provinci Anbar na zahodu Iraka, je danes sporočilo vodstvo plemena. Gre za najnovejši množičen poboj s strani Islamske države, ki se srdito spopada z vladnimi silami in zmernimi suniti v Anbarju.

Ob tem so lokalne oblasti sporočile, da je bilo v zadnjih dneh tako skupno usmrčenih najmanj 200 pripadnikov plemena al-Bu Nimr. Nekateri viri poročajo celo o več kot 300 žrtvah, med katerimi naj bi bile tudi ženske in otroci. 

Komentarjev 3
  • Leon Plemeniti 10:41 16.november 2014.

    KLE V SLOVENIJI IMAMO POLNO TAKIHPRISELJENCEV Z JUGA

  • korisnik_13858 12:07 03.november 2014.

    Rise of the Apes

  • Papaja Popi 10:38 03.november 2014.

    PRIMITIVCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!