Svet
3032 ogledov

Somalijec ubil zdravnika v Nemčiji

Nemška policija EPA
Nemška policija je potrdila tragični primer.

Mladi Somalijec je včeraj v ambulanti v Offenburgu za jugozahodu Nemčije ubil zdravnika in hudo poškodoval njegovega pomočnika.

Zdravnik je zaradi rane z nožem umrl takoj na mestu dogajanja, njegovega pomočnika so prepeljali v bolnišnici, kjer je ostal na zdravljenju.

26-letni Somalijec je vstopil v ambulanto, kjer se predhodno ni dogovoril za pregled; z nožem, ki ga je imel pri sebi, je napadel zdravnika. Motiv za njegovo dejanje še ni znan.

Mladega moškega so sicer v policijski akciji, v kateri je sodelovalo več kot 20 policijskih avtomobilov, helikopter in policisti s psi, že prijeli. Gre za prosilca za azil, ki je v Nemčijo prispel leta 2015.

uboj Uboj Šport Na ulici nogometaš zabodel nekdanjega soigralca napad Luebeck Nemčija Več ranjenih Svet Z nožem napadel potnike na avtobusu

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 12:54 17.avgust 2018.

    Tudi ta smrt zdravnika gre na dušo Angele Merkl!! V državo je vzela kriminalce,da lahko škodujejo lastnemu narodu!! Merklovi bi bilo potrebno soditi za izdajo lastnega naroda!!

  • majab 08:55 17.avgust 2018.

    Islam je srednjeveški totalitarizem, nevaren, zloben, rasističen, fašističen, gospodarsko neuspešen, škodljiv, in to najprej predvsem svojim ljudem, ki so povsem neizobraženi in opranoglavi ter zato nasilni tam in tu in povsod - vsaj večina. In dogajanje po svetu to samo ...prikaži večo potrjuje. Le da tisti, ki bežijo po svetu, za vse tegove svojih družb in držav krivijo zahod in druge, ne pa islama in sebe.

  • miki1234 08:26 17.avgust 2018.

    doktor iz somalije se ni strinjal z diagnozo nemškega ...