Svet
4918 ogledov

Španija v karanteni, oni pa v bordelu

Koronavirus, Španija Epa
Policija je kaznovala štiri ženske in dva moška, ki se niso držali navodil.

V celotni Španiji veljajo stroga navodila državljanom, kako ravnati v boju zoper koronavirus, kljub temu pa policija dnevno dobiva prijave tistih, ki pravila kršijo.

Primer, ki še zlasti odstopa od vseh ostalih, je primer iz Madrida, kjer je šest ljudi veselo kršilo stroge ukrepe v stanovanju, za katerega policija domneva, da se v njem izvaja prostitucija, pišejo španski portali.

Nekaj stanovalcev večstanovanjske stavbe je policiji prijavila, da se v enem izmed stanovanj očitno izvaja sumljiva dejavnost, v stanovanje prihajajo neznane osebe, iz stanovanja pa se pogosto sliši glasna glasba.

Ko je policija preverila prijave, so bili v stanovanju štiri ženske in dva moška, ki naj bi bili ob obisku policije povsem goli. Vsem je policija izrekla denarne kazni zaradi kršenja ukrepov, lastnici stanovanja so izrekli še globo zaradi preglasne glasbe. Nikogar med njimi policija ni prijela.

koronavirus COVID-19 športna dvorana Koronavirus Svet "Izolacija ne bo dovolj"

Koronavirus, Španija | Avtor: Epa Epa

Podaljšali izredne razmere

Koronavirusna bolezen 19 je v Španiji zahtevala 4089 smrtnih žrtev. V zadnjih 24 urah je umrlo še 655 ljudi, kar je manj kot dan pred tem, ko bilo žrtev 738. Vse skupaj se je doslej v Španiji z novim koronavirusom okužilo 56.188 ljudi, je danes sporočilo špansko ministrstvo za zdravje. Ob tem so podaljšali izredne razmere do 12. aprila, je poročala STA.

Najhuje prizadeta ostaja madridska regija, kjer se je doslej okužilo 17.166 ljudi, umrlo jih je 2090.

Španski premier Pedro Sanchez je ob tem dejal, da se Španija sooča z najhujšim obdobjem po španski državljanski vojni med letoma 1936 in 1939, poroča francoska tiskovna agencija AFP. "Samo najstarejši, ki poznajo težke razmere med državljansko vojno in po njej, se lahko spomnijo česa hujšega, kot se dogaja zdaj," je poudaril.

letalo Slovenija Posebna navodila za Slovence, ki se vračajo iz Španije

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • fasader56 10:11 27.marec 2020.

    Naj se jebejo in pocrkajo,jih itak ni škoda..........

  • gfasimor 04:02 27.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Lazzilena
    Lazzilena 00:25 27.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com