Svet
107037 ogledov

Na cesti rešil življenje enoletnemu dečku

Srbija zajem zaslona
Deček je na poti domov po obisku zdravnika prenehal dihati.

Na spletu se hitro širi posnetek prisebnega moškega, ki je brez dvoma rešil življenje enoletnemu dečku. Do dogodka je prišlo v Srbiji, na območju Obrenovca, kjer je dečku v avtomobilu postalo slabo, v enem trenutku je prenehal dihati, poročajo srbski mediji. Mama je z njim pred tem obiskala zdravnika, deček je imel povišano temperaturo. 

Mama je v tem, ko je deček padel v nezavest, zaustavila svoje vozilo, ga potegnila ven, a se je pri tem očitno tako prestrašila, da enostavno ni vedela, kaj bi. K sreči je bil v avtomobilu za njo priseben Marko Dragičević, ki ga je položil na travo in mu dal umetno dihanje. Posnetek dogodka, ki so ga zabeležile varnostne kamere, je postal viralen, na spletu na tisoče ljudi ploska prisebnemu rešitelju.

Za srbski Telegraf je povedal, da se ne čuti, da je storil kaj posebnega, da bi na njegovem mestu podobno reagiral vsak. Povedal je še, da nikoli prej ni dajal umetnega dihanja, na vprašanje, če se je prestrašil tudi sam, pa je odgovoril, da je tudi sam oče dveh sinov in da ga ni večjega strahu od tega, kot da umre otrok. Seveda se je prestrašil, a reagiral je instinktivno, je povedal. 

Dodal je še, da se je razjokal, ko je videl posnetek, da se je zatem slišal z otrokovo mamo, ki mu je povedala, da je z malčkom vse v redu in da so zdravniki povedali, da ne bo imel nikakršnih posledic. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Reševalno vozilo Tragično Svet Triletnik padel skozi okno in umrl

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Jennifer_Land 12:33 31.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij .........>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • Ender3 22:47 30.julij 2022.

    Ni odreagiral samo instiktivno marveč tudi herojsko. Vsaka čast in globok priklon takšnemu dejanju.