Svet
0 ogledov

Splet poka od radovednosti: Nasa napovedala predstavitev velikega odkritja

mars EPA
Nasa, ki je nedavno objavila presenetljivo odkritje o obstoju vode na Marsu je napovedala še eno presenetljivo odkritje. Predstavili ga bodo danes.

Nasa je na svojih spletnih straneh napovedala, da bo v četrtek, 5. oktobra, njen Znanstveni in geofizični oddelek objavil ključno znanstveno odkritje misije na Mars.

Ko je prišlo do objave napovedi predstavitve, so svetovni splet preplavila različna ugibanja o tem, kaj bo Nasa predstavljala. Predpostavke, ki jim kot verjetnim sledi največ uporabnikov spletnih omrežij so, da je Mars izgubil atmosfero, da je na Marsu možno življenje. Nekateri ugibajo celo, da bi Nasa utegnila predstaviti dokaz o obstoju življenja v vesolju.

Morda Nasina predstavitev sploh ne bo imela povezave z Marsom; videli bomo kmalu. Tiskovna konferenca je napovedana za danes ob 14. uri po lokalnem času, vodil jo bo vodilni misije na Mars, Michael Meyer.

 

Ravno tako včeraj je Nasa objavila tudi razpis za nove astronavte; na Mednarodni vesoljski postaji se je od njenega začetka zamenjalo 220 astronavtov. 

Komentarjev 3
  • h3o 10:20 05.november 2015.

    odekrili so mcdonalds na marsu :)

  • the_master 09:35 05.november 2015.

    Saj lepo piše na njihovi strani - razkrili bodo odkritja o usodi Marsove atmosfere.Prenos bo ob 20 uri po našem času na: http://www.nasa.gov/nasatv

  • Janez_53 09:04 05.november 2015.

    Danes je 5 NOVEMBER, ne pa OKTOBER!