Svet
12 ogledov

Split: blizu trupla Mehičanke okrvavljen nož

Policija išče 31-letno Mehičanko. Pixsell
V enem izmed splitskem parku naj bi našli truplo mehiške državljanke Selene Margarit Graciano Macedo, ki se je v sredo popoldne z bratom odpravila na sprehod po parku in izginila.

Hrvaška policija še ne želi potrditi, ali so našli truplo Mehičanke, saj identifikacija trupla še poteka. Po končani obdukciji bodo znani tudi vzroki za njeno smrt. Glede na to, da so v njeni bližini našli fotoaparat in krvavi nož, se domneva, da je bila umorjena.

Mehičanka Selena Margarit Graciano Macedo. | Avtor: MUP MUP
Kdo bi lahko stal za zločinom, še ni znano. Po poročanju hrvaškega portala index.hr za smrt Mehičanke naj ne bi bil ni kriv njen brat Emanuel, ki je policijo pred tremi dnevi obvestil, da pogreša sestro.

V petek ga je sicer policija cel dan zasliševala, saj se jim je zdel sumljiv eden izmed njegovih alibijev. A na koncu so Emanuela izpustili in sedaj ta že sodeluje s policijo pri iskanju domnevnega morilca.

Tamkajšnji policijski načelnik Ante Matković je, kot poroča HRT, na vprašanje novinarjev, ali je med osumljenimi tudi njen brat, dejal, da se tudi z njim še naprej opravljajo razgovori.

Splitska policija in tamkašnji gorski reševalci so 31-letnico iskali tri dni. Policija je med iskanjem opravila pogovore z več osebami. Nihče si pri tem niti mislil ni, da bi bila lahko Mehičanka žrtev domnevnega morilca. Park je namreč v poletnem času s strani turistov zelo obiskan, mnogi med njimi so jo tudi večkrat videli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.