Svet
3602 ogledov

Konec z blagovno znamko Ivanke Trump

Donald Trump, Ivanka Trump Profimedias
Novico je potrdila predsednikova hči sama.

Ivanka Trump je sprejela odločitev, da zapre svoje podjetje. Že pred letom se je umaknila iz vodenja podjetja, s pomočjo katerega je na trg dala svoja oblačila in kozmetiko, tokrat pa je naredila vsemu konec. 

Tiskovna predstavnica podjetja je dejala, da odločitev "ni povezana s poslovnimi rezultati, ampak je izključno posledica Ivankine odločitve, da za nedoločen čas ostaja v Washingtonu". 

Trumpova ne ve, "kdaj če sploh se bom vrnila v podjetniške vode. Trenutno opravljam delo v Washingtonu, zato je takšna odločitev edina poštena za mojo ekipo in partnerje," je zapisala v izjavi. Zahvalila se je vsem v ekipi. "Čeprav ne bomo nadaljevali skupaj, vem, da bodo vsi zelo uspešni v njihovem naslednjem poglavju."

Ivanka Trumo je leta 2007 začela s svojo znamko nakita, nadaljevala je s čevlji, torbicami in parfumi. Njena odločitev je najverjetneje posledica omejitev, ki jih morajo upoštevati zaradi morebitnega navzkrižja interesov, ki ga prinaša njeno delo v Washingtonu.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.