Svet
12 ogledov

Spravil se je na Slovenca

Žurnal24 main
Množično obiskani praznik sardel v Fažani pri Pulju je zaznamoval tudi pretep, v katerem je 46-letni domačin obdelal dva Slovenca.

Kot poroča Glas Istre, je možakar danes okoli 3.30, izdatno okrepljen z maligani, na terasi nekega bara pristopil k 29-letnemu Slovencu, mu rekel nekaj nerazumljivega, nato pa ga zrušil s stola.

Slovenec je padel na tla s pijačo vred, nakar mu je na pomoč priskočil 19-letni Slovenec. A tudi on je pri Hrvatu slabo naletel, saj ga je ta s stolom mahnil po hrbtu.

Hujše posledice pretepa je preprečila policija, ki je prihitela in uklenila srboritega Hrvata. Jutro je pričakal v prostorih za treznenje, Slovenca pa v pretepu nista bila resneje poškodovana.

Komentarjev 5
  • mb 06:39 08.avgust 2011.

    glavno, da je bil hrvat in je prebutal dva uboga slovencapeezdarije se dogajajo vsepovsod. sicer pa so za take incidente krivi mediji, ki razpihujejo sovraštvo med narodi oz sosednjimi državami

  • albert 19:58 07.avgust 2011.

    Za mene purgerija že dolgo ne obstaja! Da bi jim nosil denar mi na misel ne pride! To je bolana država z veliko bolniki sindrom vojne! Jih je pa zahrbtno pretepel neka junačina!

  • principiumnovum 18:40 07.avgust 2011.

    Ja, problem je, če si lblansko pezde. Če si pa še neotesano lblansko pezde sredi ljepe naše, je pa še večji problem.