Svet
55 ogledov

"Spregledali" raka na želodcu

Angela Skeffington (Foto: Daily Mail) Žurnal24 main
Kar 11 zdravnikov v Veliki Britaniji je "spregledalo", da ima 43-letna Angela Skeffington raka na želodcu. Trdili so celo, da je hipohondrinja, zdaj so ji šteti dnevi.

Deset zdravnikov v bolnišnici Heartlands v Birminghamu in njen lastni ginekolog so "spregledali“, da ima Angela Skeffington raka na želodcu. Med njenimi bolezenskimi simptomi so bili prebavne motnje, menstrualne bolečine, depresija in celo anoreksija. En ji je svetoval, naj jé več banan, drugi ji je predpisal blage tablete proti bolečinam. Ker se je zaradi bolečin, krvi v bruhanju in blatu ter izgube apetita ves čas vračala v bolnišnico, so jo označili za hipohondrinjo.

Pred enim tednom so jo končno poslali na slikanje. Diagnoza: rak na želodcu, ki se je razširil na jetra in ga ni mogoče operirati. 43-letna Angela ima le še nekaj mesecev življenja, poroča Daily Mail.

"Ko sem se ves čas vračala v bolnišnico, so se do mene obnašali kot do nadloge. Zdaj pa sem izvedela, da je moje telo posejano s tumorji in da bom umrla. Počutim se, kot da mi niso dali možnosti za preživetje," pravi Angela, ki ima tri otroke in že pet vnukov, šestega najverjetneje ne bo dočakala, čeprav je hčerka že noseča.

Odziv bolnišnice je kot vedno enak – dogodek obžalujejo in poudarjajo, da so pacienti vedno na prvem mestu, ter da se bodo z Angelo z veseljem pogovorili o tem, kaj je šlo narobe v njenem primeru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.