Svet
2788 ogledov

Sprehajala psa, pristala za zapahi

Pes na sprehodu Profimedia
Nenavaden dogodek s hrvaške Istre.

Istrska policija je javnost obvestila o nenavadnem dogodku, ki ga je zabeležila včeraj popoldne. Včeraj med 14. in 15. uro so namreč v Ulici Agnana v Pulju naleteli na psa, ki se je po ulici sprehajal brez povodca, ob tem pa ogrožal prometno varnost, saj ga je neslo tudi na cestišče. Izkazalo se je, da se je s psom po ulici sprehajala 23-letnica. 

Ko so policisti opazili tavajočega psa, so pristopili tudi do 23-letnice, ta pa je nad dejanji policistov negodovala in se poskušala umakniti s kraja. Vse skupaj pa je policistom postalo sumljivo, ko je v nekem trenutku pogoltnila zavojček z neznano snovjo. Policisti so nemudoma ukrepali ter jo z uporabo prisilnih sredstev privedli na policijsko postajo.

Izkazalo se je, da je 23-letnica želela skriti plastično vrečko s 4,6 grama marihuane, pri njej pa so našli še škatlico z marihuano bruto teže 19,2 grama, posodico z marihuano bruto teže 20,4 grama ter šest stekleničk heptanona.

Zaradi storitve prekrška iz Zakona o prekrških zoper javni red in mir ter posedovanja prepovedanih drog so zoper 23-letnico uvedli prekrškovni postopek, so še sporočili s Policije. 

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • bobubob 09:16 15.februar 2024.

    Tile pasjeljubci menijo, da ima tudi pes človekove pravice. Vsaj tako se obnašajo, ko jih tu in tam v kakem ekscesnem primeru opomniš na določila zakona o zaščiti živali. Marsikateri pasji lastnik takrat postane dobesedno pasji. In znova se potrjuje ...prikaži veče rek, da pasje obnašanje kaže gospodarjev značaj.

  • sandi76 19:23 13.februar 2024.

    Kaj je bil pes tudi pod gasom , ko je taval sem in tja ? 😁

  • Avatar Zoran
    StarMačk 12:01 13.februar 2024.

    Nauk zaključka tega dogodka je, če si zadet, ne sprehajaj psa!