Svet
35 ogledov

Srb oblikoval iPhone 6

Iphone 6
1/3
Nikola Ćirković
Mladi Srb Nikola Ćirković predstavil svojo različico iPhonea 6 in požel zanimanje tujine.

Nikola Ćirković je študent inženirstva iz Kragujevca. Rad ima oblikovanje. In rad ima Applove izdelke.

Čeprav sta v javnost komaj septembra v javnost prišla najnovejša iPhonea 5S in 5C, se že ugiba, kakšen bo iPhone 6. Nikola je svoj dizajn objavil na strani GrabCad in požel veliko zanimanja.

Po tem ko so njegov dizajn opazili pri časniku Business Insider, so vest objavili kitajske, romunske, nemške, srbske, hrvaške spletne strani.

Še tanjši

Nad uspehom so navdušeni tudi njegovi profesorji in prijatelji. Želijo si, da bi dobil štipendijo in izpopolnil svoj talent. "Ne more vsak začetnik ali laik delati to, kar počnem jaz," pa je samozavesten Nikola.

In kakšen je njegov iPhone 6? Ekran sega od roba do roba, je tanjši kot zdajšnji – le 5,3 mm –, vhod za slušalke je na zgornjem delu, spremenil je gumb za vklop in izklop zvoka.

Komentarjev 2
  • Robert Ceglar 10:08 10.november 2013.

    Vabim vse uporabnike Interneta,Pametnih telefonov, da se pridružite Perfect App-u brezplačno. Povabi le 10 članov, da zaslužite svoj_ mesečni dohodek! Tudi če ne želite zaslužiti se pridružite in uporabite čudovito App aplikacijo brezplačno: http://www.perfectapp.biz/?refid=e5fcd217... VSI, ki se pridružite dobite ...prikaži večite MESEČNO plačilo!

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 16:07 03.november 2013.

    Brez heca, če zna v solidworksu en kvader zaoblit, mu dodati par manjših in par clilindrov ter razpostavi zaslon na to škatlico in doda krom in črno steklo za render še ni oblikovalec. Obliko na tej simulaciji podpre šele vsebina ...prikaži več zaslona medtem ko je oblika vedno kompromis med vsemi vgrajenimi komponentami. Po osnovnem konceptu ta srbski ajfon ni čisto nič drugačen od koncepta pravega ajfona. Iz slike vidim samo to da se je naučil osnov 3d modeliranja, kar je dobra popotnica da bo nekoč tudi nekaj oblikoval, lahko tudi ajfone.