Svet
30 ogledov

Srhljive otroške besede

Srhljiv otrok Shutterstock
Seznam najsrhljivejših stvari, ki so jih otroci povedali svojim staršem, je postal uspešnica ameriškega spletnega foruma Reddit.

Svoj komentar je v manj kot 24 urah oddalo več kot 10.000 ljudi, večina pa se jih nanaša na smrt, poroča danes makedonska tiskovna agencija MIA.

Eden izmed staršev je na forumu dejal, da mu je dvoletni otrok pred spanjem rekel "zbogom", on pa ga je popravil, češ da se reče "lahko noč". Otrok ga je pogledal in rekel, da ve, a da je tokrat zbogom. "Kar nekajkrat sem nato preveril, ali je še tam," je dejal starš.

Drug obiskovalec Reddita je zapisal, da je skupaj s triletno hčerko stal zraven njenega novorojenega bratca. Nekaj časa ga je opazovala, nato pa se je obrnila k njemu in dejala: "Ati, pošast je, morali bi jo pokopati."

Neka ženska je delila zgodbo o tem, kako je njen triletni sin svojo babico potegnil k sebi in ji dejal, da je stara in bo kmalu umrla, nato pa pogledal na uro.

Neki sedemletni fant naj bi svoji mami dejal, da je najboljši način, kako dobiti dekle, da ji poveš, da mora biti tvoje dekle ali pa ne bo nikoli več videla svojih staršev.

Eden izmed uporabnikov foruma pa se je spomnil svoje zgodbe iz otroštva. Ko je imel tri leta, je njegova mačka skotila mrtve mladiče, zato je očeta prosil, da zanje izdelata križe. Med izdelovanjem je očeta vprašal, ali niso premajhni za to, da bi jih pribila nanje, a mu je oče nato odvrnil, da tega ne bosta storila.

Komentarjev 1