Svet
15106 ogledov

Srhljivo dogajanje v hiši, medtem ko so spali

vlom vlomilec Profimedias
Stanovalci, ki so bili doma, niso vedeli, kaj se dogaja. Da je nekaj narobe, je opazil mož, ko se je vrnil domov.

Medtem ko so v stanovanjski hiši v kalifornijskem Valleju ženska in njena dva otroka spali, je v njihov dom vstopil vlomilec. Kamera, v eni od otroških sob, je posnela moškega, ki se je razgledoval po stanovanju. 
 
Vstopil je v obeh otroški sobi, kjer sta spala 4-letna deklica in enoletni deček. Najprej je pokukal v sobo, kjer spi deklica, nato pa še v dečkovo sobo, je za lokalne medije povedala teta obeh otrok. 

Otroška varuška, opremljena s kamero, je posnela vlomilca, ko se je razgledoval in iskal elektronske naprave po hiši. Ukradel je iPad, zvočnike in računalnik. 

Vlomilca je ujel tudi nadzorni sistem pred hišo. Na njem je videti moškega v rdeči jopici, ki se pojavi pred vrati in hodi ob hiši. Sosedje so videli osebo, ki ustreza njegovemu opisu, a niso bili pozorni na njegovo početje. 

Da se je nekaj zgodilo, je opazil mož ženske, ki je med vlomom spala v hiši. Nadzorne kamere so bile malce nagnjene, ker jih je vlomilec poskusil onesposobiti, nato pa je opazil, da manjkajo že prej omenjeni predmeti. 

Vlomilec je na kraju pustil rokavice, ki jih bodo policisti zdaj uporabili kot dokaz in z njih pridobili vzorec DNK. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Nefilimma
    Nefilimma 00:27 20.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top