Svet
16453 ogledov

Starša kanibala mučila in ubila otroka

Ubita deklica. Francija. Youtube
Francoska policija je po 31-tih letih zaokrožila žalosten primer.

Kot poročajo mediji je francoska policija zahvaljujoč novim DNK dokazom prijela storilca grozljivega zločina.

Leta 1987 so v osrednjem delu Francije, v Bloisu, poleg ene izmed lokalnih cest našli iznakaženo truplo otroka. Šlo je za deklico, nihče ni vedel, čigava je. Truplo je bilo pokrito z deko. Deklica naj bi bila pred umorom stara od 3 do 5 let, na truplu so bili sledovi grozljivega mučenja, med drugim človeških ugrizov, imela je več zlomov kosti, na koži opekline.

Preiskovalec, ki je vodil primer, je medijem potrdil, da je šlo za kanibalizem. Dekličino izginotje ni nihče prijavil, niti se na policijo obrnil za kakršno koli pomoč. Fotografijo trupla so obesili po vsej državi, poslali so jo v več kot 30 držav. Javil se ni nihče.

Truplo Umor Slovenija Potrdili: Slovenec v Švici umoril mamo, v Ljubljani se je predal policiji

Po 31-tih letih je policija vendarle našla njene starše, in sicer zahvaljujoč DNK testu njenega brata, ki je bil prijet zaradi povsem ločenega primera.

Policija identitete staršev deklice, ki sta bila prijeta v torek, ni objavila, ravno tako za zdaj ni objavila nobenih uradnih informacij glede primera.

Francoski mediji pišejo, da bo očitno pravici po 31-tih letih vendarle zadoščeno. Starša deklice bosta pred sodišče privedena prihodnji četrtek.

Avstralija policija sedem mrtvih Svet Za družinsko tragedijo naj bi stal dedek Avstralija policija Svet Na farmi našli sedem trupel

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.