Svet
10167 ogledov

Starša tožita 30-letnega sina, ki se noče izseliti

predmestje hiša
Starša sta se odločila za drastičen ukrep.

Zakoncema Rotondo ni preostalo drugega, kot da vložita tožbo proti 30-letnemu sinu Michaelu. Kot je razvidno iz dokumentov, ki sta jih vložila na sodišče, Michael ne plačuje najemnine, ne pomaga pri hišnih opravilih in ne sprejme denarja, ki sta mu ga starša pripravljena dati, da bi si lahko poiskal svoje stanovanje, poroča BBC. 

Sin se noče izseliti. Starša sta mu že petkrat vročila dokumente, s katerimi sta zahtevala, da se izseli, a se na pisma ni odzval. Preostalo jima je tako le še to, da se obrneta sodišče. 

Na sodišče se je obrnil tudi Michael, ki pričakuje, da bo sodišče tožbo zavrglo. Prepričan je, da se mu starša s tem želita maščevati. Izjavil je, da niso bili dogovorjeni, da bi moral prispevati v družinski proračun ali pomagati pri opravilih. Ob tem je dodal še, da mu starša nista dala dovolj časa, da se izseli. 

Odločitev sodišča še ni znana.

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 4
  • kapibara1 20:51 22.maj 2018.

    Evo, že poslal hčeri ( je pri fantu) da ma še 6 let časa :-) Odgovora še ni, pa je že slaba ura mimo :-)

  • kapibara1 20:15 22.maj 2018.

    K W A A A A A A , boga starša ! Kaj pa zamenjava ključavnice, saj nepremičnina ni od malega so-lastnina+ študira NE.. njegovo lastnino (usrane gate) pa v deponijo- domača garaža..