Svet
3 ogledov

Starša ubila hčerko, ker je gledala fanta

Burka EPA
Umor iz časti. Starša v Kašmirju s kislino ubila 15-letno hčerko.

Po podatkih policije se je umor zgodil v odročni vasi na jugu Kašmirja. Oblasti je na zločin opozorila starejša hčerka para, ki so ju že aretirali.

Očeta je razbesnelo, ker je njegova hčerka gledala dva fanta, ki sta se na motorju peljala mimo njihove hiše. Prepričan je bil, da ima z enim od njiju neprimeren odnos.

Hčerko je odvlekel v hišo, jo pretepel in polil s kislino. Pri vsem tem pa mu je pomagala žena. V bolnišnico sta jo odpeljala šele naslednji dan. Bilo je prepozno, deklica je podlegla poškodbam, poroča BBC.

Komentarjev 6
  • Onix 03:47 06.december 2012.

    Religija je najmočnejše orožje za masovno pobijanje! Evropa je zatavala v mračni srednji vek, s propadom Rimskega cesarstva, ko je le-to sprejelo krščanstvo za edino vero, nato so se začeli masovni poboji (ki se nikoli niso zares končali) in mučenje ...prikaži več vseh drugače verujočih in mislečih.

  • mph 09:20 07.november 2012.

    Čudovit bi bil ta svet brez religije. Gre pa za očitno za neozdravljivo bolezen, glede na to, da tisočletja razvoja človeka niso prinesla nekega izboljšanja.

  • kapibara 13:26 02.november 2012.

    Matr so mu.. "primitivci" trdi v razmišljanju !! Denar za kislino imata, denar za , da bi se mal naokol "razgledala" in prenehal versko zasleplejno razmišlat. pa ne..!!