Svet
33430 ogledov

Starši objavljajo fotografije razmetanih sob: "Tvoja hči je amater, poglejte to!"

Razmetana soba Reševalni pas/Twitter
Starše je razjezil nered v sobah svojih sinov in hčera.

"To je popolnoma nesprejemljivo. Stara si skoraj 19 let in sit sem tega. Ne zanima me, ali boš to počistila. Resnično me jezi," je zapisal Nicky Campbell, komentator pri BBC ob objavi fotogradije razmetane sobe svoje hčerke. 

Objavi so sledile objave fotografij razmetanih sob sinov in hčera preostalih staršev. Nekateri so zapisali, da je Campbellova hči "amater" v primerjavi z njihovimi sinovi in hčerami ter s sliko utemeljili, kaj pomeni biti "profesionalec neurejene sobe". 

Ena od mam, Louise Jawkes je zapisala celo, da bi zamenjala njegovo 19-letno hčerko za njenega 22-letnega sina, sicer študenta medicine. Spet drugi so izrazili sočutje in v znak "podpore" Campbellu zapisali, da ni sam, ampak le eden izmed mnogih staršev, ki preživljajo podobno situacijo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • mph 18:16 20.junij 2019.

    Tudi sam nisem bil vzoren ravno v mlajših letih, bolj še osnovna ... ampak to na slikah pa je res grozljivo, prehudo še za 5 letnega otroka, ne pa za odrasle praktično. Nisem sicer prepričan, da smešenje pomaga, ampak iz ...prikaži več obupa včasih izgleda to kot edina sploh možnost.

  • Gandolf 15:47 20.junij 2019.

    Zgled otrokom so najprej njihovi starșim.Omenjeni in omejeni v clsnkuso pa itak č