Svet
18 ogledov

Starši tvegali in rešili hčerkico

Starša z malo Teegan (Foto: Daily Mail) Žurnal24 main
Danes triletna britanska deklica Teegan je zaradi poguma staršev, ki so tvegali in pristali na zdravljenje raka z novo metodo, živa in vesela deklica.

Julija lani so zdravniki pri Teegan odkrili raka v trebušni votlini. Rasel je tako hitro, da je kmalu dosegel velikost njenega želodca.

Starša Angelina Love in Chris Lyn-Knew sta bila pretresena. Chris je le nekaj let prej zaradi raka izgubil mamo. Zdravniki so jima povedali, da obstajata dve možnosti: ali povsem nova oblika zdravljenja, ki še ni preverjena, ali standardna oblika zdravljenja, za katero pa ni zagotovila, da bo delovala.

Angelina in Chris sta se odločila za novo metodo. Teegan so vključili v poskusni program z imenom RMS2005. Izpostavili so jo močnim kemoterapijam, ki so tumor kmalu zmanjšale. Nato so jo operirali in še enkrat podvrgli močnim kemoterapijam. Chris je pustil službo, da je lahko po terapijah skrbel za hčerko.

Danes je triletnica živahna kot vsi otroci njene starosti. Zdravnike še vedno obiskuje, vendar tokrat zato, da bi se ti kaj naučili od nje, poroča Daily Mail.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.