Svet
18 ogledov

Stevardesa sprožila borbo z blazinami

Stevardesa je poskrbela za zabavo na letalu. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Stevardesa je potnikom razdeljevala blazine, kmalu pa se je vnel pravi boj, ki se mu je pridružila tudi sama. Za predstavo si je prislužila prisrčen aplavz.

Svet je obkrožil posnetek Lufthansinega leta iz Tel Aviva proti Frankfurtu, ki si ga bodo potniki zapomnili predvsem po igrivi stevardesi. Ko je potnikom delila blazine za spanje, so jo igrivi potniki z njimi začeli obmetavati, stevardesa pa jim ni ostala dolžna. Kmalu se je vnel pravi boj, potniki pa so se začeli obmetavati tudi seboj. V kabini so izbruhnili navdušeni kriki, stevardesa pa je stekla v hodnik, kjer jo je "zaščitila" sodelavka. Potniki so ji namenili bučen aplavz.

"Dogodek je zagotovo odpravil napetost. Ko so naokoli letele blazine, se nisem mogel načuditi. Vsi so bili veseli in let smo preživeli v dobrem vzdušju. Ljudje so vedno videti tako nesrečni v letalu, zato je bil tokrat vzlet nekaj posebnega. To bi morali uvesti na vseh letalih," je dejal edem od potnikov, ki ga je borba z blazinami povsem navdušila.

Video si je na spletni strani YouTube ogledalo že več kot 465 tisoč uporabnikov,eden izmed njih pa je napisal: "Če bi se to zgodilo na letu U.S. Airways, bi se letalo obrnilo nazaj proti letališču. Vsi potniki bi morali zapustiti letalo, na koncu pa bi jih še aretirali. Zabava na ameriških letih ni tolerirana. Ironično in žalostno je, da so Nemci bolj sproščeni od Američanov."

Nad posnetkom so navdušeni tudi v Lufhansi, kjer so zagotovili, da stevardese ne bodo odpustili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.