Svet
150 ogledov

Štiri generacije incesta

Avstralija Shutterstock
Odkrili družino 40 ljudi, ki so vsi “produkt” brata in sestre.

Oblasti Novega Južnega Walesa so bile obveščene, da v odročnih hribih živijo otroci, ki ne obiskujejo šole. Policiste in socialne delavce je pričakal prizor, ki ga ne bodo kmalu pozabili, piše avstralski Daily Telegraph. Našli so 40 odraslih in otrok, ki so živeli v dveh umazanih prikolicah, dveh lopah in šotorih brez kanalizacije ter tekoče vode.

Otroci so bili umazani, le redki med njimi so bili zmožni govoriti, večina je nujno potrebovala zdravstveno oskrbo, nekateri pa so imeli deformirane dele telesa. Sprva so mislili, da so otroci zaostali v razvoju zaradi zanikrnih razmer in pomanjkanja, v katerem so živeli, nato pa se je izkazalo, da so vsi posledica incestnih odnosov med brati in sestrami, strici in nečakinjami ter očeti in hčerkami. In to kar štiri generacije, odkar se je “rod” začel z bratom in sestro.

Tudi otroci so imeli med sabo spolne odnose, le starša najmlajše, petletne deklice nista v sorodu. Socialne službe so v oskrbo prevzele 12 otrok.

Nič niso vedeli

V mestu, oddaljenem okoli 30 kilometrov, domačini o družini niso vedeli veliko. Eden od njih je povedal, da sta se občasno do trgovine pripeljali ženski “s približno desetimi otroki” in se hitro odpeljali v goščavo.

Komentarjev 4
  • 4krogci 10:48 12.december 2013.

    a dejte no, ko da pri nas pa tega ni al kaj? Poglejte kakšne vasi kako so sorodstveno povezane! Pa sam poznam en par ki sta se poleti poročila civilno in cerkveno pa sta bratranc pa sestrična in pričakujeta otroka ...prikaži več !! Se v revijo Lady sta predstavlena - poroka z fičkoti!!

  • dragec 09:56 12.december 2013.

    Saj, to je demokracija - vse povprek.

  • Bizgec 09:42 12.december 2013.

    Se posebej, ce verjames, da smo vsi potomci Adama in Eve...