Svet
2 ogledov

Štiri spremljevalke za vsakega gosta

Italijanski premier Silivio Berlusconi je zakladnico svojih spornih izjav obogat Žurnal24 main
Maria Teresia De Nicolo je razkrila nove pikantne podrobnosti iz zasebnega življenja italijanskega premierja.

V Italiji ne mine dan, da ne bi v javnost prišle nove žgečkljive podrobnosti o divjih zabavah, ki jih prireja najbogatejši Italijan in premier Silvio Berlusconi. Oglasila se je Maria Teresia De Nicolo z juga države in za časnik La Repubblica povedala, da je ena od 20 spremljevalk, ki so se septembra lani udeležile zabave v Berlusconijevi rimski rezidenci.

Kot je dejala De Nicolova, ji je podjetnik Giampaolo Tarantini iz Barija za udeležbo na zabavi plačal tisoč evrov. "Vsakemu moškemu gostu so bile dodeljene štiri spremljevalke," je razkrila De Nicolova, na vprašanje, ali je noč prespala z Berlusconijem, pa ni odgovorila. Je pa omenila, da je s 73-letnim premierjem zaplesala.

De Nicolova je po poklicni spremljevalki Patrizii D'Addario že druga udeleženka Berlusconijevih razbrzdanih zabav, ki je potrdila, da so bile na Berlusconijevih zabavah prisotne plačane ženske.

Škofje ogorčeni
V zvezi z Berlusconijevim škandaloznim zasebnim življenjem se je oglasila še italijanska škofovska konferenca. Njen sekretar Mariano Crociata je opozoril na "neodgovorno nevzgojenostjo", na katero se ne sme gledati kot na del zasebnosti, še posebej "če so v zadevo vpletene mladoletne osebe". Crociata je pri tem mislil na 18-letno Noemi Letizio, ki naj bi z najbogatejšim Italijanom imela razmerje.

"Vzdržnost, preudarnost in samonadzor so danes zaničevane vrline, namesto njih pa sta cenjeni nezmernost in razuzdanost," je bil kritičen škof Crociata. "Ne gre zgolj za domnevno preživete moralne standarde iz preteklosti, ampak predvsem za človeka. Vprašajmo se za škodo in posledice, ki so povezane z izgubljeno nedolžnostjo mladih generacij," je še dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.