Svet
26 ogledov

Štiriletnica s pričesko kršila pravila šole

Lady Gaga Žurnal24 main
Obstajajo pentlje in obstajajo pentlje v stilu Lady Gaga. Štiriletna Marcella Marino je izbrala slednjo za šolsko fotografiranje, ki se je končalo s solzami, pravi njen oče.

Britanska osnovnošolka je prosila očeta, frizerja Marcella Marina, naj ji naredi pričesko, da bo videti kot princeska. Lastnik salona je deklici spel njene svetle lase v pentljo, kakršno je imela Lady Gaga leta 2009. Marcella je bila navdušena, njena šola pa ne, poroča Daily Mail.

deklica maška pričeska frizula lady gaga | Avtor: Marcello Marino/Twitter Marcello Marino/Twitter
"Ko je prišel čas za šolsko fotografijo, so ji rekli, da ne sme imeti takšne pričeske, ker ni v skladu s pravili," je povedal Marino. Pravzaprav ima osnovna šola, ki jo obiskuje njegova hčer, zelo stroga pravila oblačenja, ki je podrobno opisano na njihovi spletni strani. V zvezi z lasmi šola zahteva trakove ali mašne "temnih barv, kostanjeve/mornarsko modre/črne" in prepoveduje "kitke in druge dodatke".

Pričeska Marcelle tako prekršila vsa pravila in - nobenega. Njena pričeska pravzaprav ni bila kitka niti dodatek, ampak so to prepovedali šolski uradniki. Šola težave še ni kometirala.

"Razočaran sem," je povedal Marcello. "Razumem, če bi Marcella prišla s pobarvanimi lasmi ali kaj podobnega, vendar gre za eleganten videz in mislim, da bi morala biti šola ponosna."

Komentarjev 1
  • Skippy 00:43 27.maj 2012.

    Potem pa bodo spet priseljenci krivi, da se Evropa islamizira?