Svet
9 ogledov

Štiriletnik že petkrat izključen iz vrtca

Dylan z mamo (Foto: Daily Mail) Žurnal24 main
Mali Dylan Wilson še ni dopolnil pet let, pa so ga izključili že iz petih vrtcev. Vzrok: nasilno vedenje.

Pljuvanje, brcanje, grizenje, metanje knjig in otipavanje vzgojiteljice so glavni prekrški štiriletnega britanskega dečka Dlyana Wilsona.

Nazadnje je vzgojiteljico zgrabil za prsi, ker naj bi ga ta zato udarila, pa so v vrtcu uvedli preiskavo. Posredovala je tudi policija, vendar nihče ni ugotovil kršitve, Dylan pa je spet izključen.

Njegova 29-letna mati Jessica pravi, da v vrtcih Dylana ne razumejo. Zaradi samomora očeta Shauna pred dvema letoma, ki je imel težave z depresijo, naj bi imel otrok vedenjske težave. "Shaun je Dylanu obljubil, da ga bo prvi dan odpeljal v vrtec, on pa zdaj ne razume, zakaj se to ni zgodilo. V vrtcu so ga obravnavali kot težavnega otroka namesto kot otroka s težavami," pravi Jessica.

V zadnjem vrtcu, v katerem je bil Dylan, pa odgovarjajo, da so upoštevali posebne okoliščine, vendar da morajo misliti tudi na druge otroke v vrtcu, ki pa jih je Dylan ogrožal, poroča Daily Mail.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.