Svet
86 ogledov

Storilec med begom vlomil v hišo Slovenke

Streljanje, Vrsar 24sata
Policija je našla napadalca iz Vrsarja, a mu je uspelo pobegniti.

Tridesetletni moški, ki je v nedeljo popoldne pred hotelom Pineta v Vrsarju ustrelil nekdanje dekle in njenega prijatelja, je še vedno na begu. Kot piše Glas Istre, so osumljenca opazili na območju med Vrsarjem in Limskim kanalom, a je uspel policiji pobegniti. 

Pobegnil naj bi z avtomobilom. Za zdaj niso sporočili, ali še vedno uporablja isti avtomobil kot v nedeljo, ko je pobegnil s kraja dogodka. Iskalna akcija je še v teku. 

Glas Istre navaja neuradne informacije, da je Brnos na območju Kloštra v teh dneh bival v hiši, katere lastnica je slovenska državljanka. Predpostavljajo, da je v hišo vlomil, ne vedo pa, koliko časa se je tam zadrževal.  

Po do sedaj znanih informacijah naj bi za Brnosom že bila razpisana tiralica, potem ko ga je nekdanje dekle prijavilo zaradi groženj. 



Oba ranjena sta še vedno v bolnišnici. Bila naj bi izven smrtne nevarnosti. 24sata.hr poroča, da ju v bolnišnici varuje policija. 

Za omenjeni portal je spregovorila tudi njegova mati, ki sinu sporoča, da mu bo stala ob strani. "Krivim njega in krivim njo, ker je naredila, kar ne bi smela. Našla si je drugega in on je naredil, kar je naredil. Sin se mi še vedno ni javil. Želim, da se mi javi, saj ne morem več tako," je povedala skrušena mati. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.