Svet
9242 ogledov

Strastem sta se predajala, medtem ko sta čakala na pizzo

Domino's
Grozi jima denarna kazen in do šest mesecev zapora.

Angleški par, Daniella Hitst (28) in Craig Smith (31), se je znašel na sodišču, ker sta imela spolne odnose, medtem ko sta čakala na pizzo v restavracijo Domino's.

Nadzorne kamere v restavraciji s hitro prehrano so pokazale, da sta se spolne užitke privoščila vpričo prodajalcev pred gostinskim pultom. 

Dogodek, zaradi katerega sta se znašla na sodišču se je zgodil februarja. Hirstova se je na sodišču opravičila in dejala, da "si zasluži, kar bo dobila". 

Za The Sun je povedala: "To nisem jaz. Normalno se tako ne obnašam. Igrala sem se s fantom, ki ga imam rada in stvari so mi popolnoma ušle izpod nadzora."

Dodala je, da je prestrašena ob možnosti zaporne kazni, a da se bo morala tudi z njo soočiti. "Kar sva storila, je bilo grozno in zasluživa si, da sva kaznovana," je dejala. 

Pozor, spodnji video posnetek vsebuje vsebine seksualne narave:

V času, ko se je incident zgodil, je Hirstova dejala, da je bila "zelo odprta do spolnosti na javnih krajih". 

Britanska policija je bila prvič pozorna na posnetek, potem ko ga je na Twitterju objavil eden od uslužbencev lokala Domino's. 

Par, doma iz Bridlington v Vzhodnem Yorkshierju, je obtožen nespodobnega vedenja v javnosti, za kar jima grozi denarna kazen in do šest mesecev zaporne kazni.

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.