Svet
13 ogledov

Strauss-Kahn v novi seksualni aferi

Dominique Strauss-Kahn Reuters
Francoska policija bo nekdanjega prvega moža Mednarodnega finančnega sklada (IMF) Dominique Strauss-Kahna zaslišala zaradi njegovih povezav s prostitutkami v času direktovanja. Zabave naj bi organizirali in plačevali poslovneži.

Po šestih mesecih od aretacije v New Yorku, kjer ga je sobarica obtožila posilstva, se je Strauss-Kahn znašel v novi seksualni aferi. Tokratne obtožbe bi bile sicer lahko precej bolj resne, saj so pri organiziranju zabav sodelovali tako policisti kot poslovneži.

30-letna priča Florence je preiskovalcem povedala, da se je s Strauss-Kahnom v obdobju šestih let družila 11-krat, in sicer v Parizu, na severu Francije in v Washingtonu.

Za sodelovanje na zabavah, kjer je bilo tudi več drugih prostitutk, pa je dobila od 500 do tisoč evrov, poročajo francoski mediji.

"Ženska so na zabavah prišle v njegovem spremstvu. Tam so bili tudi drugi moški, njegovi prijatelji, ki so plačali vse račune za srečanja," je dejala Florence.

Kot pravijo nekatere prostituke, ki jih je zaslišala policija, je bil Strauss-Kahn včasih tudi precej nasilen.

Direktor ene izmed francoskih farmacevstkih tovarn, ki se nahaja v zaporu zaradi zvodništva in ker je Strauss-Kahnu redno "dobavljal" dekleta, pa je dejal, da je to počel pogosto. Kot pravi, je zelo užival v seksu v bližini nekdanjega prvega moža IMF.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.