Svet
97 ogledov

Strelski pohod: Mrtvih je več ljudi!

Policija EPA
Več ljudi je po poročanju ameriških medijev umrlo v strelskem napadu na delovnem mestu v Orlandu na Floridi. Razmere trenutno nadzorujemo, je povedal predstavnik urada tamkajšnjega šerifa.

Do strelskega obračuna je prišlo v eni od industrijskih con na vzhodu Orlanda, so sporočile oblasti.

Moški je streljal in ubil pet ljudi. Na koncu si je sodil še sam. Kot so sporočile lokalne oblasti, je šlo najverjetneje za dejanje maščevanja na nekdanjem delovnem mestu, kjer so moškega aprila odpustili. Vsi ubiti so bili njegovi nekdanji sodelavci

 

Policija sporoča, da ni šlo za teroristični napad, pač pa za strelski pohod, ki ga je v svojem podjetju izvedel eden od zaposlenih.

Štiri osebe so umrle na kraju zločina, ena pa v bolnišnici. Streljanje je preživelo sedem ljudi. Moški je imel pri sebi pištolo in nož.

Dodali so, da incident obravnavajo kot nasilje na delovnem mestu in da najverjetneje ni povezan s terorizmom.

Incident se je zgodil le en teden pred obletnico napada v klubu Pulse. V najbolj smrtonosnem strelskem obračunu v zgodovini ZDA je bilo zakrat ubitih 49 ljudi. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.