Svet
9 ogledov

Suspendirali policiste, ki so taksista priklenili na kombi

Moški, ki ga vleče policijski kombi Youtube
Več južnoafriških policistov so suspendirali po tem, ko je po svetu zaokrožil posnetek, na katerem so taksista priklenili na kombi in ga vlekli.

Osem južnoafriških policistov so suspendirali in razoorožili, saj so ti lokalnega taksista Mida Maciapriklenili na kombi in ga nato vlekli nekaj metrov. Kasnje so Macia našli mrtvega v njegovi celici, kjer naj bi umrl zaradi resnih notranjih poškodb in poškodb glave. Posnetek je kaj kmalu zaokrožil tudi po svetu.

"Katerakoli smrt je ena smrt preveč. Verjamemo v policijska načela," je tragični dogodek komentiral južnoafriški policijski komisionar Riah Phiyega.

Taksista žalili zaradi nepravilnega parkiranja

Očividci, ki so dogodek snemali, pri tem pa niti eden ni priskočil na pomoč nesrečniku, so povedali, da so policisti 27-letnika začeli žaliti, ker naj bi ta napačno parkiral. Tega so nato priklenili na kombi in ga odvlekli.

Komentarjev 1
  • mph 16:11 01.marec 2013.

    Suspendirali???? Ni čudno, da ni to ne prvi še manj pa zadnji tak zločin, ko imajo navadne kriminalce za policiste. Ne bi imel sicer nič proti, če bi kakšnega mafijca še malo več vlekli, ma zaradi bagatelnega prekrška zaslužijo najmanj ...prikaži več sojenje za premišljeni umor.