Svet
7 ogledov

Svojega otroka hotela prodati za 350 €

ženska otrok prodaja letališče Youtube
Varnostne kamere na letališču v Istanbulu so posnele dve ženski, ki sta se dogovarjali za prodajo otroka.

Dve ženski, 22-letna Dinara A. in neznana Nemka, naj bi se spoznali na spletu in se dogovorili za prodajo otroka na letališču v Istanbulu. Dinara je hotela svojega štirimesečenga dojenčka Nemki prodati za 350 evrov, o "poslu" pa sta se dogovarjali kar na stranišču letališča.

Preden sta vstopili v toaletne prostore, je torbo z otrokom nosila Dinara, po izstopu pa jo je nosila Nemka, ki se je nato razšla z Dinaro. Nemko je kasneje zgrabila panika, ker je dojela, da dojenčka ne bo mogla prepeljati iz države, saj ni imela njegovega potnega lista. Zato je odhitela nazaj v toaletne prostore in poklicala policijo ter jim povedala, da je našla otroka, ki ga je nekdo pustil tam.

Možje v modrem so postali sumničavi, zato so temeljito preiskali primer in s pomočjo kamer ugotovili, kaj se je pravzaprav dogajalo. Nemko so prijavili, Dinari pa so vrnili otroka in jo deportirali iz Turčije. Nemka je na policiji najprej zanikala, da je nameravala kupiti otroka, trdila je, da je z denarjem hotela pomagati mladi mamici, a je kasneje priznala njun načrt, zato so jo izpustili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.