Svet
43 ogledov

Tabloid: Steve Jobs umira

Steve Jobs ob predstavitvi iPada pred slabim letom. Šef Appla velja za enega naj Žurnal24 main
Šef Appla Steve Jobs ima pred seboj le še nekaj tednov življenja, so na podlagi njegovih fotografij zaključili pri ameriškem tabloidu National Enquirer.

Objavili so namreč fotografije shiranega Jobsa, poleg pa objavili še mnenja dveh zdravnikov. Oba sta se strinjala, da gre za na smrt bolnega človeka.

"Človek na tej fotografiji nima več nobene maščobe in mu telo zaradi pomanjkanja kalorij topi mišice. Za pomanjkanje je verjetno kriv rak," je povedal eden od zdravnikov. Drugi pa meni, da ima Jobs pred sabo le še kakšnih šest tednov.

Jobs je leta 2004 preživel raka na trebušni slinavki, leta 2009 pa je preživel presaditev ledvice. Sedaj je že tretjič odšel na bolniško oziroma si vzel premor od vodenja podjetja.

Delnice Appla so ob objavi novice zabeležile padec.

Še danes pa se bo Jobs srečal s predsednikom ZDA Barackom Obamo. Ta bo danes zvečer odletel v Kalifornijo, kjer bo obiskal tudi Intelovo tovarno, srečal pa se bo tudi z ustanoviteljem Facebooka Markom Zuckerbergom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.